Beoordelingen 

558 commentaren van in totaal 559 beoordelingen
Service
JOOP VERMEER (HEERJANSDAM)
21-06-2019
10

afspraak die gemaakt waren zijn ze volledig nagekomenDANK DAAR VOOR

Service
Kees de Otter (Hoogvliet)
07-06-2019
9

vriendelijke mensen, vlotte bediending

Service
Dick de Jong (Ridderkerk)
22-05-2019
10

Omdat ze dit verdienen want het zijn hele goede mensen.

Service
Dhr C.Rasenberg (Ridderkerk)
22-05-2019
10

Keurig netjes geholpen Fijn dat er een fiets beschikbaar is. Het royaalpakket bevalt goed de auto ook netjes schoon terug. OP NAAR HET NIEUWE PAND. Dank

Service
Mevr. Naaijkens (Barendrecht)
22-05-2019
9

Vriendelijk personeel en fijn dat je altijd even binnen kan lopen voor informatie.

Service
Nel Pennings (Dordrecht)
17-05-2019
9

Prima geholpen en alles in orde .

Service
Nel de Jager (Rockanje)
03-05-2019
10

Ontzettend gemotiveerd, begripvol en vriendelijk personeel, goede service en mijn auto rijdt weer als een zonnetje.

Service
A. L. de Heer (Ridderkerk)
03-05-2019
10

Correct personeel en reparatie/onderhoud goed uitgevoerd

Service
C. Opmeer (Ridderkerk )
03-05-2019
8

Makkelijk bereikbaar voor mij met de bus

Service
Piet van
24-04-2019
9

ik ben tevreden en kom zeker terug

Service
Mevr. M. Gerritsen (Ridderkerk)
24-04-2019
10

Ze krijgen een 10 omdat ze snel een vervolgafspraak konden in plannen toen het euvel niet snel te verhelpen was.

Service
Mw. Y.M.Donk (Ridderkerk)
18-04-2019
10

Worden altijd correct te woord gestaan. Zijn vriendelijk en bereid willig! Gezien wij daar al meer dan 35 jaar komen, zegt wel genoeg, dacht ik.

Service
Dhr. J. Wisse (Ridderkerk)
18-04-2019
10

We zijn altijd en elk moment zeer vakkundig behandeld.

Service
mevr.A.Wassink
10-04-2019
10

Altijd prettig geholpen, zeer correct inzake informeren over eventuele kosten, goede service.

Service
A.C.E. Holman (Rhoon)
09-04-2019
9

Omdat de problemen die ik na een grote beurt kreeg, zij (Louwman Ridderkerk) netjes hebben opgelost.

Service
Dirk van Leeuwen (Ridderkerk)
09-04-2019
8

Ben zeer tevreden als ex Opel rijder en wordt altijd vriendelijk geholpen.

Service
M. Hermans (Bergschenhoek)
09-04-2019
9

Ik kom al jaren met veel plezier bij Louwman Ridderkerk. Ik word er altijd vriendelijk ontvangen en van eerlijk en vakkundig advies voorzien. Heb ooit een andere Toyota dealer geprobeerd, omdat deze dichterbij was, maar na een vervelende ervaring weer snel terug naar Ridderkerk gegaan. Ik rijd daar graag een stuk verder voor.

Service
J.van Gent (Ridderkerk)
20-02-2019
8

Fijne mensen, direkt bereid te helpen.

Service
F van Acker (Barendrecht)
20-02-2019
10

Ik ben uiterst tevreden. Al jaren.

Service
Bram van Wingerden (Ridderkerk)
14-02-2019
10

Net en vakkundig personeel, ik ben zeer tevreden.

Service
Gerda de Waard-Kuiken (Ridderkerk)
14-02-2019
9

Omdat ik al jarenlang zeer tevreden ben over deze dealer.

Verkoop
C de Heer (Ridderkerk)
03-02-2019
9

gewoon heel goede service als je langs ga voor een probleem word je direct geholpen

Service
CWV (Zwijndrecht)
01-02-2019
8

Alles was prima uitgevoerd en gecommuniceerd, alleen was deze keer de auto niet gewassen en van binnen ook niet een lapje er overheen gehaald. Dit wordt normaliter wel gedaan.

Service
Lokken
01-02-2019
8

Prima ervaringen met het bedrijf. Helaas minder mooi bedrijfspand en voorzieningen. Tegenwoordig is bereikbaarheid een issue (afspraken maken decentraal lange wachttijd geen goede terugkoppeling)

Service
A.J.A.Kluwen (Ridderkerk.)
01-02-2019
9

De aandacht en service is goed. Prettig personeel.

Service
Boulonois (Ridderkerk)
16-01-2019
10

Waarom een 10!Altijd goeie service en vriendelijke mannen. Niks is teveel gevraagd

Service
Mevr.,G. Donk (Papendrecht)
09-01-2019
10

Fijn contact. er wordt overleg gepleegd, hoe lang het ongeveer gaat duren.Ik voel me geen nummer maar een klant.

Verkoop
Mw Beekman (Rotterdam)
09-01-2019
10

Super service, snelle afwikkeling en super vriendelijke verkoper

Service
G.Oechies (Ridderkerk)
04-01-2019
8

Goede adres.

Service
familie J. Happee (Hendrik ido Ambacht)
04-01-2019
8

Ben sinds 1986 een tevreden klant van "de Blaak" Ridderkerk en de werkzaamheden zijn altijd tot tevredenheid verricht.

Verkoop
Sandra van der Burg (Zwijndrecht)
21-12-2018
9

Servicegericht, goede uitleg. Nemen de tijd.

Service
Mevr N van Olderen (Ridderkerk)
19-12-2018
10

Goede service en prima personeel

Service
K.M.Marian Hartog (Papendrecht.)
19-12-2018
10

Een prettig bedrijf waar je nog als klant wordt behandeld op een uiterst prettige manier.

Service
Leni van Hengel - de Haan (Ridderkerk)
19-12-2018
10

u kunt mijn allereerste oordeel als toelichting gebruiken, he dat mag niet. Men is klantvriendelijk en ik voel me daar thuis

Verkoop
Y. Broek
19-12-2018
10

Klantgericht, vriendelijk en goed geadviseerd bij de aankoop van m'n nieuwe Aygo

Service
C. van Loon (Ridderkerk)
19-12-2018
9

Zeer tevreden, prettige medewerkers die ook uitleg geven waarom bepaalde werkzaamheden worden gedaan. Toch bleven de kosten beperkt.

Service
Wim Aandeweg (Ridderkerk)
14-12-2018
9

Gewoon een fijne garage die mee denkt , daarbij worden de afspraken nagekomen.Vindt het jammer dat ze gaan verhuizen.

Service
Arnold eeland (Poortugaal)
14-12-2018
9

je wordt er goed en vriendelijk geholpen

Verkoop
F van Acker (Barendrecht)
13-12-2018
10

vriendelijkheid, vakbekwaamheid en service allemaal TOP

Service
Bert Bultena (Ridderkerk)
05-12-2018
9

Prima service. Kosten vooraf meestal bekend. Positief vriendelijk personeel. Ik heb wel eens anders meegemaakt

Service
P.H.vlietstra (Ridderkerk)
30-11-2018
10

Wordt correct behandeld en prima service.

Service
Mevr. M.A. Maarleveld (Papendrecht)
29-11-2018
8

Prima garage ! Absoluut geen klachten.

Service
H. Roest (Ridderkerk)
14-11-2018
9

Er is niemand volmaakt in zijn beoordeling.

Service
Hennie van Leeuwen (Ridderkerk )
09-11-2018
10

Service en klantvriendelijkheid en kennis van medewerkers is super.

Service
e v dijken (ridderkerk)
02-11-2018
10

Hele goede service en extra s zonder te rekenen ik wil nooit meer een andere dan toyota en bij louwman in onderhoud (kost misschien ietsje meer) maar hele fijne service.

Verkoop
Mevr Teuling-Jansen (Rotterdam)
02-11-2018
10

Omdat je er heel prettig en persoonlijk benaderd wordt.

Service
S.Overdijk (Barendrcht)
19-10-2018
9

Altij een goede service en plezierige behandeling

Service
Leny palacio (ridderkerk)
11-10-2018
8

Ben tevreden en netjes geholpen zoals altijd!

Service
B.Duijster (Ridderkerk )
11-10-2018
9

Staan altijd klaar.

Service
jelle bekkema (ridderkerk)
05-10-2018
10

ik ben al jarenlang klant en wordt altijd keurig en netjes geholpen volgens afspraak.

Service
Leen Pijl (Zwijndrecht )
05-10-2018
9

Servicegericht, deskundig, vriendelijk, komen afspraken na.

Service
Isabelle (Spijkenisse)
19-09-2018
9

UItstekend mee gedacht met de klant voor een oprimale service tegen redelijke kosten

Service
Dhr.J. van Gameren (Ridderkerk)
19-09-2018
8

Er blijven altijd wensen over. Wat zijdelings , in het verleden heeft garage de Blaak een avond voor geïnteresseerden klanten georganiseerd waar het technisch kunnen wed getoond dit is jaren geleden gedaan door uw personeel uit Raamsdonksveer ,misschien iets voor bij de opening van de nieuwe “TOYOTA” vestiging in RIDDERKERK.

Service
mevr. P. van der Wiel-Muusz (Barendrecht)
19-09-2018
10

service en afhandeling geweldig. Mijn volste vertrouwen in dit bedrijf.

Service
Frans Buitendijk (Barendrecht)
13-09-2018
8

Vanwege de receptie werkplaats en duidelijkheid mbt extra werkzaamheden en kosten

Service
W.H.G. Schumacher (Ridderkerk )
13-09-2018
10

Prima geholpen fijne zaak

Service
Pieter Stolk
05-09-2018
9

Klantvriendelijkheid en correcte uitvoering van het onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Is de reden dat ik al 6 jaar een zeer tevreden klant bij Louwman Ridderkerk ben.

Service
Charles van Geenen
31-08-2018
8

Het cijfer 8 is gegeven omdat verbetering altijd mogelijk moet zijn. Ben verder dik tevreden.

Service
J.Huisman (Ridderkerk)
29-08-2018
9

Goede service. Je wordt goed geholpen aan de balie.

Service
Mw. Y.M.Donk (Ridderkerk)
22-08-2018
9

Sinds jaar en dag kom ik al bij die garage.Altijd naar volle tevredenheid.

Service
C. Opmeer (Ridderkerk)
22-08-2018
8

Goede ervaringen

Service
Sonja Boonstra (Ridderkerk )
15-08-2018
9

Goed vakkundig en professioneel team

Verkoop
M Verwaal
15-08-2018
10

Goede service en enorm verrast met filmpje dat de autro bij de dealer was aangekomen erg leuk gedaan

Service
Rob de Vos (Barendrecht)
08-08-2018
10

Betrouwbare vestiging met deskundig en klantvriendelijk personeel wat met de klant meedenkt.

Service
Rinus Hitzert (Ridderkerk )
08-08-2018
9

Zeer klantvriendelihk

Verkoop
B.Schipper de Dhr. (Ridderkerk)
25-07-2018
10

zeer prettig geholpen

Service
J huizer (Ridderkerk)
11-07-2018
10

Prima service en aardig personeel

Service
Jan Horstink (Barendrecht)
11-07-2018
10

Niets dan goede ervaringen

Verkoop
G.J.Kaptein (Ridderkerk)
10-07-2018
10

Goede persoonlijke benadering. Duidelijke uitleg.Geen overdreven gedoe.Goede nazorg.

Service
Arie Oud (Zwijndrecht )
09-07-2018
10

Omdat ziij die verdient.

Service
Dhr. Vermeer (Ridderkerk)
09-07-2018
10

Voor mij is Toyota nog steeds de allerbeste!

Service
J. van der Staaij (Barendrecht)
03-07-2018
8

Vriendelijk personeel, aandacht voor de klant, onderhoudsbeurt geheel naar wens.

Service
J.A.de Groot (Bolnes)
27-06-2018
10

Allies was perfect

Service
Mevr GJ Verhoeven (Ridderkerk.)
27-06-2018
9

Wordt altijd snel. Geholpen

Verkoop
Bram van Wingerden (Ridderkerk)
20-06-2018
10

een garage van deze tijd, alles is netjes en goed verzorgt, vakkundig personeel, mooie schone werkplaats die kwaliteit uitstraaltgoede service, afspraken worden nagekomen

Verkoop
Hans van Drunen (Hendrik ido Ambacht)
20-06-2018
10

Uit jarenlange ervaring die ik heb met deze dealer, de manier van te woord staan door de verkopers de werkplaats en hoe de auto wordt afgeleverd na een onderhoudsbeurt , de vak bekwaamheid van de monteurs.

Service
L.Groenewoud (Zwijndrecht)
20-06-2018
9

Goede adequate service en afhandeling

Service
C.bos (Ridderkerk)
13-06-2018
9

Klant vriendelijk personeel en duidelijke uitleg over de tijd die er nodig is voor het onderhoud

Service
Mark van Doorn (Barendrecht)
13-06-2018
9

Correct behandeld, kennis van zaken, vooraf duidelijk uitgevraagd wat de problemen waren, heel netjes opgelost met verkopende toyotadealer in Cuyk, alles opgelost onder bovag garantie, eerlijk geholpen...daarom hebben we een toyota gekocht. Toyota ridderkerk is niet de meest mooie locatie maar het gaat uiteindelijk om een tevreden klant!

Verkoop
Peter Verhoef (Ridderkerk)
12-06-2018
10

Wij zijn zeer goed geholpen bij Louwman Ridderkerk, goed advies en zeer vriendelijk te woord gestaan. Ook zij wij goed op de hoogte gehouden betreft de levering van onze nieuwe auto. TOP.

Service
W.Aandeweg
07-06-2018
10

Zoals altijd uitstekend geholpen.

Service
Judith Stolk (Ridderkerk)
06-06-2018
9

Louman Ridderkerk, een fijne zaak met vriendelijke en deskundige mensen

Service
Ton Jansen (Rotterdam)
30-05-2018
10

Zeer goed, zeer deskundig, deskundig personeel !!!!

Verkoop
Mevr Noorlander (Ridderkerk)
29-05-2018
10

Heel fijn geholpen

Service
Mevrouw R. Fokke (Ridderkerk)
24-05-2018
10

Warme, meedenkende mensen . Niets dan lof.

Verkoop
E. LODDER (Ridderkerk)
24-05-2018
8

Bij aflevering van de auto (en aanloop er naar toe) ontzettend vriendelijk, geholpen. Werd echt een feestje van gemaakt!!!!

Service
Wiebe vd Vreede (Dordrecht )
23-05-2018
8

De klantvriendelijkheid en het meedenken van de verkoopmedewerker is buitengewoon.Gewoon klasse. Dat maakt dat ik zeker terug blijf komen

Service
John Beeuwkes (Ridderkerk.)
17-05-2018
10

Service uitstekend, vriendelijke en correcte houding personeel.niets op aan te merken.

Service
Kees Overman (Ridderkerk)
17-05-2018
8

Zou graag een wat duidelijker factuur willen hebben. Meer aparte prijzen en arbeidsloon.

Service
Gerrit Oechies (Ridderkerk )
16-05-2018
9

Ze zijn snel en goed.

Service
Dhr. E.D. Teeler (Ridderkerk)
09-05-2018
5

Er worden regelmatig fouten gemaakt in de werkplaats en door de receptie. Vooral heeft men niet de neiging fouten toe te geven.

Service
Maaike Gerritsen (Ridderkerk)
04-05-2018
10

Bij deze dealer wordt je altijd vriendelijk ontvangen.De koffie is er goed en er is altijd een krant om de wachttijd te korten.

Service
Roy Oemrawsingh (Rotterdam)
02-05-2018
9

Correcte behandeling

Verkoop
Astrid van Doorn (Ridderkerk)
02-05-2018
9

Vriendelijk ontvangst, goede communicatie en op de hoogte gehouden van de voortgang. Meedenkend. Goede service.

Service
E. Naaktgeboren (Ridderkerk )
02-05-2018
10

Keurige afwerking.

Verkoop
Oosterom (Ridderkerk)
02-05-2018
10

Fijn ontvangen, goede communicatie en ik kreeg een filmpje van mijn auto toen hij binnen was.

Service
Peter de Jager (Rotterdam)
18-04-2018
10

goede garage, correct en efficiënt

Service
Dhr. E. Leliveld (Barendrecht)
18-04-2018
9

Is een uitstekende garage met zeer gemotiveerd personeel dat altijd serieus meedenkt en voor je klaar staat. Al jarenlang wordt mijn auto daar tot volle tevredenheid onderhouden door vakkundig en heel vriendelijk personeel.Ik ben zeer tevreden over deze garage.

Service
Hamid Samaniri (Ridderkerk)
05-04-2018
8

vriendelijkheid, attent, behulpzaam, informatief

Service
D. Terpstra (Ridderkerk)
04-04-2018
10

Uitstekende service !

Service
Rodrigues (Rotterdam)
29-03-2018
9

Anadacht voor de klant, alle vragen worden netjes beantwoord.

Service
Dhr. K.M.Marian Hartog. (Papendrecht.)
28-03-2018
10

Fijne vriendelijke en behulpzame mensen in deze garage!

Service
Tony Bek (Ridderkerk)
28-03-2018
10

Uitstekende en persoonlijke service, luisteren goed

Service
Hans en Soh Jung Vegter (Ridderkerk)
22-03-2018
9

Altijd goede service, betrouwbaar en vertrouwd adres, overzichtelijke en heldere facturen, vriendelijke medewerkers.Bij mijn weten nooit klachten gehad, niet over onderhoud en schadeherstel, niet over aanschaf nieuwe auto

Service
John de Ridder (Ridderkerk)
21-03-2018
10

Ik ben altijd vriendelijk behandeld en heb altijd duidelijk uitleg gehad over de werkzaamheden die verricht moesten worden.

Service
J. de Wit (Barendrecht )
14-03-2018
9

Wij hebben een hele goede ervaring met deze garage

Service
Dhr. E. van der Sloot (Rotterdam )
14-03-2018
10

Komt de afspraken goed na

Service
A.Maris (Ridderkerk)
07-03-2018
8

ik ben gewoon goed geholpen

Service
Jan v Bokkum (Ridderkerk)
07-03-2018
8

Fijne mensen klacht word goed verholpen.

Service
Margreet Florijn (Ridderkerk)
07-03-2018
10

Service, klantgericht, probleem oplossen. Goede zorg voor oude autootjes

Service
Dhr.J.Voordendag (Hendrik-Ido-Ambacht)
28-02-2018
9

Een fijne showroom en werkplaats met prettige medewerkers

Service
N van Ballegoyen (Zwijndrecht )
21-02-2018
10

Vriendelijk personeel

Service
Martin Hillebrand
24-01-2018
8

Zo door gaan

Service
L.v.Hanswijk (Ridderkerk)
24-01-2018
8

Het is go et zo

Service
B.H. van der Kraan (Ridderkerk)
24-01-2018
9

Omdat zij dit verdienen

Verkoop
Dhr.J.M van Es (Ridderkerk)
17-01-2018
10

Omdat ik zeer tevreden ben over de vriendelijke behandeling van showroom en werkplaats.

Service
Dhr. van den Bogerd (Rotterdam)
16-01-2018
9

Vriendelijk, behulpzaam en altijd een goede prijs!

Service
Ria Engelen (Barendrecht)
04-01-2018
9

goede service en accuraat en vriendelijk personeel

Service
mevr.Joke Bouman
15-12-2017
10

medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam èn ter zake kundig

Service
Mevr. G.Donk (Papendrecht)
13-12-2017
10

Heb de auto daar gekocht. Zijn vriendelijk en geven duidelijk uitleg

Service
Mertens (Barendrecht)
13-12-2017
10

Fijne mensen, komen afspraken na

Service
A. Giantsiou (Ridderkerk )
06-12-2017
10

Al 5 jaar klant van Toyota in Ridderkerk en altijd uitstekend geholpen. Prima service .

Service
Anoniem
30-11-2017
9

Goede service, houden zich aan de afspraken. Declareren geen dubbel werk. Bijvoorbeeld geen kosten winterbanden met velgen wisselen, indien wielen er in de beurt toch al afgaan. Vriendelijke en attente medewerkers

Service
Anoniem
29-11-2017
7

Mijn ervaring is dat ik hier correct wordt geholpen. Ook heb ik na al klant te zijn geweest bij Louwman Poortugaal een auto hier gekocht. Belangrijk vond ik toen dat ik al zoekend naar een auto de noodzakelijke aandacht kreeg. Dat moest ik elders ontberen. Daarom heeft deze keer Louwman Ridderkerk de auto aan mij verkocht, en ook de service mogen geven.

Service
DJ van Gent (Ridderkerk)
22-11-2017
10

Zoals altijd goede service en klantvriendelijkheid !

Service
Anoniem
22-11-2017
10

Heel goed meegedacht en prima service

Service
John Bossers (Rotterdam)
15-11-2017
8

werkplaats afspraak precies op tijd begonnen aan de auto met de werkzaam heden. Prettige ontvangst door personeel.De werkzaamheden binnen het uur gedaan

Service
Anoniem
01-11-2017
10

Op basis van service en betrouwbaarheid

Service
E.J. Boelijn (Bones Ridderkerk)
01-11-2017
10

Ik ben echt tevreden met Ridderkerk Louwman als ik mijn auto daar brengt

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Er worden geen onnodige kosten in rekening gebracht. Kreeg mijn auto na reparatie gewassen terug. Complimenten voor het team

Service
Anoniem
01-11-2017
8

In vergelijking met wat ik bij Volkswagen heeft gehad steekt ver dit boven hen uit.

Service
Anoniem
25-10-2017
9

altijd alles keurig.

Service
Anoniem
11-10-2017
7

omdat het best goed ging alleen de tijd die er voor werd gebruikt voor mij te lang was.

Service
Anoniem
11-10-2017
10

Ze staan altijd voor mij klaar, ook al is het een lamp verwisselen. Hulp is de achterliggende jaren betrouwbaar geweest. Doen nooit iets repareren, zonder overleg. Ik heb gewoon positieve ervaringen.

Verkoop
Piet van den Berg (Oud-Beijerland )
04-10-2017
10

Goede garage. ' n

Verkoop
Anoniem
29-09-2017
10

Ik ben goed geinformeerd, verkoper kwam zeer betrouwbaar over.

Service
Gerrit Oechies (Ridderkerk)
27-09-2017
9

Is gewoon goed.

Service
Anoniem
21-09-2017
10

al heel vel jaren klant en nog nooit een slechte ervaring, gewoon goed en vriendelijk

Service
C Opmeer (Ridderkerk)
20-09-2017
9

Altijd goed en correct.

Service
Anoniem
20-09-2017
10

Personeel is klantvriendelijk. Goede serviceCorrecte behandeling

Service
Anny van Lonkhuizen (Ridderkerk)
13-09-2017
10

Ik heb geen enkele op of aanmerking en ben zeer tevreden met deze garage.

Service
Doeke Terpstra (Ridderkerk)
13-09-2017
10

Al 18 jaar heb bij deze dealer een uitstekende behandeling gekregen, zelfs de auto werd na afloop gewassen ! Top !

Service
A.Oud. (Zwijndrecht)
06-09-2017
9

Alles is altijd keurig en op tijd uitgevoerd.

Service
Anoniem
06-09-2017
9

Ben zeer tevreden. Goede communicatie en goed werk. Dit al jarenlang.

Service
Anoniem
31-08-2017
8

vriendelijk personeel.duidelijke uitleg.

Verkoop
Mevr. R. van den Berg (Heerjansdam)
28-08-2017
10

Prima service, vriendelijk en bekwaam personeel. Kan er altijd terecht en zijn zeer behulpzaam.

Verkoop
Anoniem
24-08-2017
9

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en betrokken

Service
Anoniem
23-08-2017
9

Behulpzaam en duidelijk. Vakbekwaam personeel.

Service
Anoniem
17-08-2017
8

vroeger had je een grote of een kleine beurt .Nu noemen ze het anders. Ik heb op het internet moeten kijken wat de reparatie die gedaan is inhoud . Dat volgens mij anders gekund. Ook de schoonmaak beurd is niet over gesproken. Had voor mij niet nodig geweest.waardoor de kosten lager waren.

Service
Anoniem
16-08-2017
9

Kundig

Verkoop
Anoniem
16-08-2017
9

goede ervaring met het bedrijf

Verkoop
Anoniem
15-08-2017
9

Goed begeleid tijdens aankoop. Leuk op de hoogte gehouden met persoonlijke online video's.

Verkoop
Anoniem
10-08-2017
8

Ik ben al jaren klant. Ik ben gewend om binnen 14 dagen te betalen na ontvangst van de rekening.Echter moest ik direct via Ideal betalen. Vind ik een vreemde zaak.Men kwam met een slecht voorbeeld. Vind ik echt onzin om alle trouwe klantendan hiermee te confronteren. Was voor mij een zeer slechte ervaring.

Service
M.J. Prins (Moordrecht)
09-08-2017
8

Fijne betrouwbare garage!

Verkoop
Dhr. V/d Stokker (Ridderkerk)
09-08-2017
9

Prettige en vlotte communicatie. Koopproces verliep professioneel maar met een vriendelijke toon.Als potentieel koper heb je het gevoel dat begrepen wordt wat je wensen zijn zonder dat gepushed wordt naar een andere richting.

Verkoop
Anoniem
02-08-2017
9

Gunstig gelegen showroom met ruime aanbod aan nieuwe modellen, tevens heldere documentatie.Verkoper met kennis van zaken en met humor. Verfrissend.

Service
Fam.J.Happee (Hendrik Ido Ambacht)
27-07-2017
9

Wij zijn tevreden over afspraken en uitvoering.

Verkoop
Wilma van der Leer (rhoon)
25-07-2017
9

Ik ben vriendelijk, goed en prettig geholpen.

Service
D. Fraaij (Ridderkerk)
24-07-2017
8

Goede en correcte behandeling en met wensen wordt rekening gehouden

Service
Anoniem
24-07-2017
10

Goede service

Service
Anoniem
24-07-2017
9

Correct en netjes behandelt.

Verkoop
Anoniem
19-07-2017
10

Je wordt altijd correct geholpen. De afspraken worden goed nageleefd.

Service
Anoniem
17-07-2017
9

de website heel duidelijk en direct een afspraak ingepland, dag van de beurt/apk keurig alles geregeld door de receptie, auto was ruim voor einde werkdag gereed om af te halen, kom er nu een paar jaren en de service wordt steeds aangepast met de tijd(jaren) en de wensen van de klant, keep up the good work!

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Ik ben gewoon uiterst tevreden overdezegarage/dealer

Service
Aad Stouthart (Zwijndrecht.)
30-06-2017
10

Heb ik al eerder vermeld gewoon goed zonder poppenkast, dus correct.

Service
Gertjan Kleinbloesem (Hendrik-Ido-Ambacht)
30-06-2017
9

Zeer vriendelijk en efficiënt geholpen. Scherpe adviezen en komen afspraken na. Enige verbeterpuntje zou leen-auto zijn bij uitvoeren van beurt APK.

Verkoop
Vincent van Adrighem (Ridderkerk)
30-06-2017
9

vriendelijk
dichtbij
niet opdringerig

Service
Phil (Rotterdam)
30-06-2017
9

Goede Service, fijne mensen

Service
Gertjan Kleinbloesem (Hendrik-Ido-Ambacht)
30-06-2017
9

Zeer vriendelijk en efficiënt geholpen. Scherpe adviezen en komen afspraken na. Enige verbeterpuntje zou leen-auto zijn bij uitvoeren van beurt APK.

Verkoop
Bram van Wingerden (Ridderkerk)
30-06-2017
10

vriedelijkheid, eerlijk, goede service, je wordt als mens behandeld

Verkoop
Anoniem
27-06-2017
10

Wij zijn heel tevreden over de aankoop van onze nieuwe Toyota Yaris; we zijn zeer te spreken over het vakkundige en vriendelijke advies van de medewerkers met name de persoonlijke verkoop aan ons. Ook de wachttijd tot de auto klaar was werd een leuke ervaring; we kregen een persoonlijke video boodschap waar de nieuwe auto op dat moment was en wat er nog ging gebeuren voor de aflevering. Het afleveren op zich was een feestje: een laken over de auto die we mochten onthullen en een fles wijn als kado.

Service
P.Hovingh (Ridderkerk)
27-06-2017
9

wij zijn tevreden over de manier waarop de afspraken worden nagekomen zoals datum en tijd en de duur van de servicebeurten en hebben vertrouwen in de vakbekwaamheid in de werkplaats

Service
Aj de leur (Ridderkerk)
23-06-2017
9

Klantgericht goede service

Service
Anoniem
22-06-2017
9

Zeer vriendelijk personeel. Er wordt goede informatie gegeven over de uit te voeren werkzaamheden.

Verkoop
Anoniem
21-06-2017
10

Ben heel tevreden over Louman Ridderkerk,vriendelijk,deskundig personeel en er is alle aandacht voor de klant.

Verkoop
Ton en Margareth Elzerman (Ridderkerk)
20-06-2017
10

Deze locatie in Ridderkerk wordt altijd als zeer prettig en klantvriendelijk ervaren. Alle vragen worden altijd informatief beantwoord. Service is prettig. Bereikbaarheid voor inwoners van Ridderkerk is dichtbij. We hopen als trouwe klant dat Louwman hier nog lang mag blijven op deze locatie! En verkoper is een fijne goedgeïnformeerde , klantvriendelijke persoon.

Verkoop
Van der kooij (Rotterdam)
20-06-2017
10

Goed en vriendelijk behandelt

Service
Dhr.K.J.Orsel (Barendrecht)
20-06-2017
10

Wordt op een zeer vlotte en zorgvuldige wijze geholpen met een uitstekende service

Service
Anoniem
20-06-2017
9

prettige omgang

Verkoop
Willemijn Gwanmesia (Rotterdam)
07-06-2017
9

Zeer tevreden over Louwman Ridderkerk bij de aanschaf van een nieuwe lease-auto. Waren zeer behulpzaam bij het uitzoeken van het meest geschikte model voor ons gezin, binnen de gegeven mogelijkheden van de werkgever. Heb diverse proefritten kunnen maken. Prettige begeleiding bij het hele proces van orientatie tot en met de levering. Kende Louwman al van het onderhoud van eerdere auto's. Ook daar altijd tevreden over geweest.

Service
C.bos (Ridderkerk)
07-06-2017
9

Het werk en debeantwoording van de vragen zijn zeer correct

Service
Jeffrey en Stephanie Bourquin (Ridderkerk)
02-06-2017
10

Hartelijk te woord gestaan, reparatie naar behoren en afgesproken. Prima service met vervangend vervoer.

Service
J van Es (Rotterdam)
02-06-2017
8

ik ben tevreden

Verkoop
Rhandy (Ridderkerk)
26-05-2017
10

Service

Verkoop
g.stolk (heerjansdam)
24-05-2017
10

Iedere autodealer wil graag auto's verkopen maar als klant is het totaalplaatje naast de prijs wat ons betreft zeer belangrijk en de verkopers van louwman ridderkerk en hun klantvriendelijke benadering en tevens servicegerichtheid hebben ons over de streep getrokken naast de goede inruilwaarde betreffende onze vorige auto,chapeau!

Service
John Beeuwkes (Ridderkerk )
24-05-2017
9

Beleefde en vriendelijke ontvangst. Aanbieden v koffie en kleine attenties bij de auto .

Verkoop
Willem Visser (Rotterdam)
24-05-2017
10

Keurige behandeling

Service
Corrie Krijgsman (Ridderkerk)
24-05-2017
9

Dit jaar veelvuldig de auto ter reparatie aangeboden, o.a. door verkeerde brandstof te tanken. Er is deskundig en vriendelijk personeel, hoorde van te voren wat de prijsopgave was, soms viel de prijs gunstiger uit. Ook bij kleine vragen of onderhoud krijg je de juiste service, vaak een schone auto terug :)

Verkoop
Anneke Noldus
24-05-2017
10

ze zijn zo vriendelijk en behulpzaam en alles goed uitleggen

Service
Evert Sybesma (Ridderkerk)
17-05-2017
8

Baliepersoneel is vriendelijk en hulpvaardig. De monteurs vindt ik kundig en zijn bereidt om technische dingen goed uit te leggen.

Verkoop
Eric Gerritsen (Ridderkerk)
17-05-2017
10

Men denkt er mee met de klant.

Service
marian mommers (Ridderkerk)
17-05-2017
8

Vriendelijk personeel
schone auto
correcte prijsopgave

Service
L.voogt (Ridderkerk )
12-05-2017
9

Word correct en vriendelijk geholpen

Service
Nel Pennings (Dordrecht )
11-05-2017
9

Altijd vriendelijk en behulpzaam ik ben zeer tevreden over Ridderkerk Louwman

Service
Dhr. C.M.A.M.Goderie (Ridderkerk)
10-05-2017
3

Geen dynamiek, geen sfeer. Prijzen zijn niet concurerend

Verkoop
Anoniem
10-05-2017
8

Ik werd prima geïnformeerd over de private lease mogelijkheden en de technische aspecten van de auto. Ik twijfelde tussen een automaat en handgeschakelde auto en de keuze is uiteindelijk mede gemaakt door de informatie die de verkoper gaf. Dat ik een week voor ik de auto kon ophalen verrast werd met een filmpje van de auto die net bij Louwman was gearriveerd vond ik zo supergaaf!

Service
Rob Hartog (H i ambacht )
03-05-2017
10

Vriendelijk en gemotiveerd personeel
Hier voelt de klant zich nog koning

Service
W. Havenaar (Ridderkerk)
02-05-2017
9

Altijd tevreden.

Service
Dhr van Gent (Ridderkerk)
26-04-2017
10

Goede service, duidelijke afspraken en super personeel waarvoor geen moeite teveel is !

Service
A de Haan (Ridderkerk )
19-04-2017
10

Vriendelijk en behulpzaam en goede service.

Service
Mevrouw. M. den Breejen (Ridderkerk)
19-04-2017
9

Ik ben enorm tevreden over de service van de dealer. Altijd duidelijke afspraken en als er eens iets onverwachts is, dan bellen ze eerst voor overleg en hun advies. Echt super! Hier kunnen veel bedrijven nog iets van leren.

Service
Anoniem
13-04-2017
10

Ik ervaar Louwman Ridderkerk als een zeer betrouwbare garage, wordt er altijd vriendelijk ontvangen en zeer correct behandeld.

Service
Rob de Vos (Barenndrecht)
12-04-2017
9

Vriendelijk en betrokken personeel. Men neemt de tijd voor je en zorgt dat je tijdens het onderhoud van koffie en een krantje wordt voorzien in de wachtruimte. Vragen worden naar vermogen beantwoord en waarnodig wordt er met de klant meegedacht.

Service
Anoniem
12-04-2017
9

Vertrouwd, vriendelijk, goed werk geleverd, afspraken nagekomen

Service
Anoniem
05-04-2017
9

Het is voor ieder mens moeilijk om100 %werk te kunnen leveren, vandaar een 9, wat mij ook een heel goede score lijkt.

Service
G. Kamerman (Ridderkerk)
31-03-2017
9

Wat is er nog aan toe te voegen. "GEWOON PERFECT"

Service
Anoniem
29-03-2017
10

Zijn altijd klantgericht, zeer vriendelijk en behulpzaam. Prima service!

Verkoop
Henk en Marga Saptenno (Ridderkerk)
29-03-2017
9

bedrijf met prettige medewerkers, onze verkoopmedewerker was heel betrokken, gaf goed advies, luisterde naar onze wensen! Heer had duidelijk verstand van zaken en was geinteresseerd! Al met al wij bevelen Louwman Ridderkerk aan!

Service
Germaine Staal (Barendrecht)
23-03-2017
10

Reeds vele jaren een prima bedrijf met goede service en klantvriendelijkheid.

Service
Hamid Samaniri (Ridderkerk)
23-03-2017
8

Personeel is vriendelijk en behulpzaam. De gegeven service is prima. Tijdens het wachten is er altijd een kopje koffie.
Deskundig advies en uitvoering.

Verkoop
Anoniem
20-03-2017
9

Erg klant vriendelijk. Ook na de aankoop/aflevering is er nog interesse.
De filmpjes zijn ook erg leuk

Service
Anoniem
16-03-2017
8

Goede service. Eerlijke garage.

Verkoop
Anoniem
16-03-2017
10

Ik ben al jaren zeer tevreden

Service
Anoniem
16-03-2017
10

snelle afhandeling zeer behulpzaam en uitstekende service fijn personeel

Service
Anoniem
16-03-2017
10

Gewoon heel tevreden.

Verkoop
Anoniem
16-03-2017
10

Persoonlijke aandacht en een luisterend oor

Service
Anoniem
13-03-2017
9

Ik ben al een lange tijd zeer tevreden over Louwman.

Service
Dhr.J.Voordendag (Hendrik-Ido-Ambacht)
08-03-2017
9

Fijne en snelle hulp bij vragen en bij beurten

Service
Dhr. H.J. van der Heijden (Rotterdam)
08-03-2017
9

goede service, duidelijke uitleg over de te verrichten werkzaamheden, altijd vriendelijke benadering door zowel baliemedewerkers als monteurs. Tevens niets dan goeds over de verkoopmedewerkers, denken mee en komen met nuttige informatie cq. goede oplossingen om de klant tevreden te stellen.

Service
W Mommers (Ridderkerk)
06-03-2017
9

netjes geholpen en goede service

Verkoop
Anoniem
02-03-2017
10

Uitstekende begeleiding, prima informatie

Service
Anoniem
23-02-2017
8

Wij zijn tevreden

Service
Anoniem
22-02-2017
10

Al ongeveer 20 jaar klant en nooit teleur gesteld in service en kwaliteit. Hoewel soms wel wat hoge reparatie kosten toch voordelig gereden. Nooit pech en geen auto ellende. Dank daarvoor.

Verkoop
Gerrit van den Berge
22-02-2017
9

staan altijd klaar en en bieden altijd een goede oplossing daar waar nodig

Service
Anoniem
22-02-2017
8

Goede garage met vriendelijk en behulpzaam personeel

Verkoop
J,R.Hogerwaard (Hendrik Ido Ambacht)
14-02-2017
10

verkoper , vriendelijk,geduldig,mee denkend, en klant gericht.

Verkoop
Egon Heyboer (Ridderkerk)
10-01-2017
10

goed vanaf 1982

Verkoop
Anoniem
05-01-2017
10

De dealer heeft me goed geholpen de communicatie was goed afspraken werden goed nagekomen werd ook steeds netjes gebeld en er werd ook gezegd je kan altijd bij ons terecht en dat is fijn

Service
Harry Bosch (h-I-Ambacht)
22-12-2016
9

Personeel is helder ,duidelijk en vriendelijk

Service
Mevr. G.Donk (Papendrecht)
15-12-2016
9

Vriendelijk personeel.
Er wordt goed overlegt over de problemen.

Service
Anoniem
01-12-2016
8

Men is bijzonder flexibel en heeft service hoog in het vaandel staan!

Service
Dhr. E. Naaktgeboren (Ridderkerk)
30-11-2016
9

Vriendelijke ontvangst en kundig personeel. Kom er al jaren!

Service
Mevr. van der Stroom (Ridderkerk)
28-11-2016
10

Sercice, even banden nakijken, gebeurt dan snel even tussendoor, dat soort service is voor mij erg belangrijk.

Service
Dhr. K.M.M. HARTOG. (Papendrecht.)
10-11-2016
10

Gewoon zeer tevreden over alles wat ik tot nu toe heb meegemaakt bij deze garage.

Service
Mevr.J v/d Heide (Cap.a/d IJssel)
24-10-2016
10

Prima als je aan de telefoon wat vraagt altijd vriendelijk

Service
Wim Peters (Ridderkerk)
19-10-2016
8

Het is een fijne en goed lopende club.

Service
Tom van der Geest (Zwijndrecht)
14-10-2016
9

bv omdat ik een leen scooter had gevraagd kreeg ik een leen auto mee omdat het regende. Goeie service, toch.

Service
jelle bekkema (ridderkerk)
05-10-2016
10

zeer goede service vriendelijk personeel alles keurig op orde

Service
Anoniem
26-09-2016
7

ben tevreden

Service
R Tamminga (Papendrecht vh Amsterdam)
21-09-2016
10

Zeer betrouwbare dealer van inmiddels meerdere automerken. Kwaliteit, service en eerlijkheid naar de klant staat hoog in het vaandel. Garage Blaak blaakt van het zelfvertrouwen, profiteer daar gerust van voor vele jaren zorgeloos autorijden!!
Inmiddels daar al 4 nieuwe voitures gekocht, dus ik kan het weten.

Service
Anoniem
14-09-2016
10

Vriendelijk en gastvrij. Goede service aan de auto.

Service
Anny van Lonkhuizen (Ridderkerk.)
14-09-2016
10

Ik ben zeer tevreden over de goede service van dit bedrijf.

Service
Anoniem
07-09-2016
9

Totaalpakket van verkoop tot en met onderhoudswerkzaamheden worden altijd goed gedaan. Inruilprijs kan scherper maar dat zijn dan slechts enkele honderden euro's. (max. 500)

Service
mw mommers (ridderkerk)
31-08-2016
9

Tevreden
Zeer tevreden over hoe ik de auto schoon terug kreeg zo had ik het ergens anders nooit gehad voor mij een dikke pluim!!!

Service
Mw.Y.M.Donk / A. Eeuwijk. (Ridderkerk.)
29-08-2016
9

Wij zijn erg tevreden met het merk Toyota. Onwillekeurig de verschillende typen die we hebben gehad.
Maar de klantvriendelijkheid, en bereidheid is opvallend, bij onze garage.

Service
Dhr A.H.eeland (poortugaal)
24-08-2016
8

Eerdere uitleg ter plaatse bij de auto zelf, anders hadden we later wéér voor het zelfde probleem gestaan.
Nu moest ik dit naderhand vragen, gelukkig was de werkplaats chef bereid om duidelijk tekst en uitleg te geven, en zodat wij later precies wisten wat het werkelijke probleem was, en daar ook later naar konden handelen.

Service
Anoniem
05-08-2016
8

omdat het zo prima is

Service
Christian (Ridderkerk)
25-07-2016
9

Ik ben altijd prima en netjes geholpen en eventuele problemen met de auto zijn altijd goed opgelost

Verkoop
John Beeuwkes (Ridderkerk )
29-06-2016
10

Geen enkel negatief commentaar altijd correct geholpen.

Service
Marjan (Ridderkerk)
27-06-2016
8

Prettige medewerkers, goede service

Verkoop
Anoniem
27-06-2016
9

Goede service, persoonlijk advies/contact, biedt alternatieven,

Service
Anoniem
22-06-2016
8

klant vriendelijk

Verkoop
Anoniem
22-06-2016
7

Prima auto's

Service
J.A. de Groot (Ridderkerk)
20-06-2016
9

Goed behandeld

Service
Hennie van Leeuwen (Ridderkerk)
16-06-2016
10

Klantvriendelijkheid en service staan bovenaan de lijst en zij maken dit ook waar

Service
Anoniem
15-06-2016
9

Uitermate correct en vriendelijk.

Service
mevr.Y.de Ruiter (Rotterdam)
15-06-2016
10

Zeer kundige mensen, naar goede tevredenheid geholpen. We komen er dus al jaren !!!

Service
Arie OUD (Eemstein 84,3332NE Zwijndrecht)
10-06-2016
9

Omdat ik héél tevreden ben en weer 2 jaar verder kan tot de volgende APK-keuring

Service
Dhr. J. Kuling (Ridderkerk)
08-06-2016
9

De dealer is zeer betrouwbaar, en correct in uitvoering.

Verkoop
Dhr van Gent (Ridderkerk)
08-06-2016
10

Goede service en klantvriendelijkheid !

Verkoop
Anoniem
08-06-2016
10

Goed geholpen en goede service

Service
Anoniem
02-06-2016
8

In de showroom wordt men vriendelijk te woord gestaan en in de receptie ook.

Service
Anoniem
02-06-2016
10

Goede adviezen, ze nemen ruim de tijd en je voelt je niet gedwongen een bepaalde aankoop te doen.

Service
Mevrouw R.Fokke (Ridderkerk)
01-06-2016
10

Perfecte service.
Terzake kundige medewerkers.

Service
Chantal Odijk (Gouda)
25-05-2016
10

Mensen die hun vak verstaan en het begrip klant goed begrijpen.

Service
C.Overman (Ridderkerk)
18-05-2016
8

Prettige ontvangst, snelle hulp, vriendelijk personeel, auto schoon afgeleverd.

Service
Mevr. Renée van den Berg (Heerjansdam)
13-05-2016
10

Goed, vriendelijk en vakkundig.

Service
Anoniem
11-05-2016
8

Je wordt er goed geholpen en al je vragen worden na tevreden banwoordt.

Service
Anoniem
06-05-2016
9

Alle service, uitleg en dienstverlening zijn uitstekend. Zou er net iets betere faciliteiten (stroomvoorziening t.b.v. laptop) zijn om in de wachtruimte te werken, dan was het een 10.

Service
Hans Richardson (Rotterdam)
04-05-2016
10

ze zijn heel duideluk

Verkoop
T.W. Moorlag (Ridderkerk)
04-05-2016
7

Alle contacten met het personeel zeer positief en prettig. Bij mijn meningsverschil met de vestigingsmanager heeft hij nooit de moeite genomen om mij te bellen en indien ik op de vestiging was, met mij te spreken. Ken het gezicht noch de stem van de goede man.

Service
Hans Richardson (Rotterdam)
04-05-2016
10

ze zijn heel duideluk

Verkoop
T.W. Moorlag (Ridderkerk)
04-05-2016
7

Alle contacten met het personeel zeer positief en prettig. Bij mijn meningsverschil met de vestigingsmanager heeft hij nooit de moeite genomen om mij te bellen en indien ik op de vestiging was, met mij te spreken. Ken het gezicht noch de stem van de goede man.

Service
Hans Richardson (Rotterdam)
04-05-2016
10

ze zijn heel duideluk

Verkoop
J.Huisman (Ridderkerk)
04-05-2016
8

goede service, zowel verkoop als ook onderhoud

Service
Hans Richardson (Rotterdam)
04-05-2016
10

ze zijn heel duideluk

Verkoop
Martien Heijboer (Ridderkerk)
29-04-2016
10

Betrouwbaar en goede service

Service
van Acker (Barendrecht)
29-04-2016
10

omdat ik al jaren zeer tevreden ben

Service
Mevr.L.hoogerwerf-Luhrman (Rotterdam.)
29-04-2016
10

Een dealer die zijn beloften waar maakt en in overleg gaat als er iets anders moet gebeuren.

Service
van Acker (Barendrecht)
29-04-2016
9

gewoon zeer tevreden

Service
L.voogt (Ridderkerk)
22-04-2016
8

Word altijd netjes en correct geholpen.

Service
Anoniem
20-04-2016
10

als ik met iets( b.v. Banden even nakijken) gebeurt dit direct,

Service
Bert Broerse (Zwijndrecht)
20-04-2016
9

Al jaren prettig, deskundig en snel behandeld

Service
janet oosthoek (ridderkerk)
20-04-2016
10

kennis van zaken / prima service / uitermate vriendelijk / niet te duur / ben al meer dan 12 jaar klant

Service
Sue van Gemeren-Cody (Ridderkerk)
13-04-2016
10

vertrouwbaar en vriendelijk,

Service
Bert Leliveld (Barendrecht)
08-04-2016
8

Dit is een prima dealer met goede service. Ik heb goede ervaringen met deze dealer. Je merkt dat deze mensen hun best voor je doen.
Ik kom er al jaren met veel plezier en goed vertrouwen in wat ze doen.

Service
Bert Kamerman (Ridderkerk)
07-04-2016
9

Wordt altijd correct geholpen. Personeel is beleefd, straalt vertrouwen uit en neemt de tijd voor de klant.

Service
Anoniem
07-04-2016
10

zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
06-04-2016
9

Vriendelijk en niet opdringerig

Verkoop
De Jong Intra Vakanties (Ridderkerk)
05-04-2016
8

We zijn vriendelijk te woord gestaan, gemaakte afspraken zijn nagekomen en vragen zijn duidelijk beantwoord. Ook de mogelijkheden zijn correct toegelicht, kortom een prettige ervaring!

Service
Anoniem
31-03-2016
10

klantvriendelijk en goede service

Service
Anoniem
30-03-2016
9

Vriendelijk duidelijk goed prijs behulpzaam

Service
Anoniem
24-03-2016
10

Wij zijn dik tevreden met onze TOYOTA-Ridderkerk .Vanaf onze allereerste aanschaf!!!!!!!!!!!!

Verkoop
Anoniem
23-03-2016
10

Alles was duidelijk en goed geregeld. Wij zijn op een plezierige manier geholpen.

Service
Dhr. de Heus (Rotterdam)
23-03-2016
8

Ze waren klantvriendelijk en behulpzaam op een goede manier.

Verkoop
Mw. Van Gelder (Ridderkerk )
21-03-2016
10

Direct handelen

Service
Anoniem
14-03-2016
9

Vriendelijk, goed werk afgeleverd. Problemen worden opgelost. Gratis leenscooter er fijn.

Verkoop
José (Ridderkerk)
09-03-2016
10

Ze zijn heel vriendelijk, leggen alles duidelijk uit. Ze nemen zeker de tijd voor je, en zeggen dat je ze altijd kan bellen als je vragen heb. Kon zelf niets beter wensen.

Service
J.Voordendag (Hendrik-Ido-Ambacht)
09-03-2016
10

Dit is een garage waar ik alleen voor mijn beurten naar toe ga, want met mijn nu al de derde Prius heb ik gelukkig nooit problemen ondervonden.
Met de medewerkers van zowel verkoop als werkplaats als van de receptie heb ik zeer goede ervaringen.

Service
mevr.h Koorengevel (Ridderkerk)
09-03-2016
9

prima garage zeer tevreden

Service
Anoniem
02-03-2016
10

Ik heb niets te klagen.

Service
Fred de Rijke (Hendrik Ido Ambacht)
02-03-2016
8

Al jaren een goed en degelijk bedrijf

Service
Anoniem
02-03-2016
9

de heren van de receptie van de werkplaats almede de monteurs doen sedert 1998 het onderhoud aan de auto's van ons. Altijd correct, kundig en behulpzaam. Wij hebben alle vertrouwen in dit team. In geval van een vermeende calamiteit wordt steeds vlot en adequaat naar ons toe gereageerd. Wij, als "äutobeet" op het gebied van automobielen voelen ons gehoord bij vragen.

Verkoop
Anoniem
26-02-2016
10

Locatie Ridderkerk vriendelijk personeel , v.n de werkplaat waar ik het meest moet, vergeleken met meest andere locatie

Service
J Vermeulen (Ridderkerk)
24-02-2016
7

Prima garage, vriendelijk, deskundig en gastvrij

Service
Anoniem
17-02-2016
8

Goede service en we werden prima geholpen .

Service
Anoniem
17-02-2016
8

Ervaring in het verleden.

Verkoop
D. van Leeuwen (Ridderkerk)
15-02-2016
9

goed geholpen
correct behandeld

Verkoop
Anoniem
11-02-2016
9

Een zeer vriendelijk ontvangst, ook bij de allereerste keer van bezoek.
Mensen namen de tijd, relaxed, waren meedenkend en prettig in omgang.

Service
J.H.Blom (Krimpen aan den IJssel)
11-02-2016
9

uiterst plezierige en deskundige hulp

Service
Phil de Bont (Rotterdam)
10-02-2016
10

Fijne mensen, degelijk werk!

Service
W Mommers (Ridderkerk)
08-02-2016
9

werkzaamheden goed uitgevoerd, vriendelijk geholpen.
kortom tevreden

Service
Anoniem
04-02-2016
8

GOEDE DELAER, GOEDE SERVICE

Service
Marian Benne (Barendrecht)
04-02-2016
9

Ik ben zeer tevreden over deze garage, het personeel en de klant vriendelijkheid.
Dit is dan ook de reden, dat ik hier al 10 jaar kom voor het onderhoud van mijn Toyota!

Service
R.W. de Vos (Barendrecht)
27-01-2016
9

Betrouwbaar en professioneel

Service
Ed Arnold (Rotterdam )
27-01-2016
9

Keurig

Verkoop
Anoniem
25-01-2016
10

Bekwaam personeel, altijd tijd voor vragen

Verkoop
Anoniem
25-01-2016
9

Men heeft altijd tijd voor je, idem de werkplaats.
Fijne mensen

Service
Ulco Dijkstra (Apeldoorn)
20-01-2016
10

Goed geholpen, zelfs na sluitingstijd.

Service
J.A.W.Bouman (Ridderkerk)
13-01-2016
10

vriendelijk.kundig en begripvol

Service
Dhr. K.M.M. HARTOG. (Papendrecht.)
06-01-2016
10

Ik ben heel tevreden over de garage met name met het werplaatspersoneel en de receptie.

Service
Anoniem
06-01-2016
9

Goede service, goede info betreffende mijn auto mbt servicebeurt/
reparatie . Vriendelijke medewerkers

Service
Ewout de Snoo (Oud-Beijerland)
04-01-2016
8

ik wordt hier altijd netjes geholpen en ben al jaren tevreden

Service
A. Ipskamp (Ridderkerk)
23-12-2015
9

Altijd volledige informatie over onderhoud. Geen verborgen kosten en uitstekende service. Vriendelijk personeel.

Service
Jan Horstink (Barendrecht)
23-12-2015
9

Wordt goed, netjes en beleefd geholpen, waarbij je wensen worden gerespecteerd.

Service
Dhr. C van den Berg (Ridderkerk)
23-12-2015
9

Al mijn contacten met mijn toyota dealer ervaar ik als heel prettig en vriendelijk, dit geeft mij een gerust gevoel als ik weer mijn volgende afspraak moet maken.

Service
Frans Buitendijk (Barendrecht)
09-12-2015
9

Ik ben al heel lang klant bij de toyotadealer in Ridderkerk, ik word daar altijd op een prettige manier ontvangen en geholpen.

Service
P.Hovingh (Ridderkerk)
09-12-2015
8

omdat ik over het algemeen tevreden ben en ik een 8 een hoog cijfer vindt

Service
E. Naaktgeboren (Ridderkerk)
02-12-2015
10

Correcte en vriendelijke benadering en afhandeling.

Verkoop
Edward Koolwijk (Barendrecht)
01-12-2015
10

Sales is perfect, klantvriendelijk en professioneel. Als klant word je voortdurend geinformeerd over de status van de aankoop qua bestelling en datum van levering. De overdracht van de aankoop is ansich een speciale gebeurtenis, er word aandacht aan de klant besteed, er is een adequate instructie over de aankoop en de documenten zijn prima geregeld.

Service
René Tiemens (Hendrik Ido Ambacht)
30-11-2015
8

We worden altijd, snel en vakkundig geholpen. Alles wordt netjes uitgelegd en er wordt meegedacht.

Service
Ton Verhagen (Ridderkerk)
25-11-2015
8

8 vind ik keurig, anders wordt het eng.

Service
J.Huisman (Ridderkerk)
24-11-2015
9

Goede service!

Service
Hennie van Leeuwen (Ridderkerk)
19-11-2015
10

Klantvriendelijk, kennis van zaken.

Service
Dhr. Boorsma (Barendrecht)
19-11-2015
9

Ik word altijd uitstekend geholpen.

Service
H. Roest (Ridderkerk)
19-11-2015
10

Dat kan misschien enigszins kleine verschillen geven. Maar ik doe er mijn best voor om het eerlijk te beoordelen

Verkoop
Nagelmaker L. (Ridderkerk)
18-11-2015
9

Goed ontvangen door de verkoper. Vragen werden duidelijk en goed beantwoord, voldoende uitleg aangaande de mogelijke nieuwe auto. Denken mee in het aankoop proces en geven hun eerlijke mening omtrent de auto de plussen en ook de minnen.

Service
G. De Waard-Kuiken (Ridderkerk)
18-11-2015
9

Betrouwbaar, correct en goed

Verkoop
Anoniem
18-11-2015
10

Tevreden over aankoop proces en afhandeling

Service
Anoniem
12-11-2015
8

Afspraken worden nagekomen. Prijsopgave klopt met factuur bedrag. Auto wordt schoon afgeleverd.

Verkoop
Marja Knop (Barendrecht)
12-11-2015
10

Uitstekende voorlichting, service en afhandeling. Erg prettig geholpen door kundig, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
11-11-2015
9

goede service

Service
Anny van Lonkhuizen (Ridderkerk)
11-11-2015
10

Ik heb geen enkele klacht en ben zeer tevreden over deze Dealer.

Verkoop
Dhr. A.v.Leijden (Spijkenisse)
05-11-2015
10

Alles is heel goed verzorgd vanaf het eerste contakt t.e.m. de aflevering

Service
Dhr .J.de Winter (Rotterdam)
04-11-2015
9

Vriendelijk en goed personeel.

Verkoop
Anoniem
02-11-2015
10

uitstekende service

Service
Dhr. G.W. Romeijn (Ridderkerk)
29-10-2015
9

Ik wordt altijd correct behandeld en geholpen. Op een zeer vriendelijke wijze, dus kom ik daar graag.

Service
Anoniem
28-10-2015
9

Een goede service,zeer klantvriendelijk.

Service
Anoniem
28-10-2015
9

Klantvriendelijk. Goede service. Komt afspraken na.

Service
Mw. M. Erkelens (Rotterdam)
28-10-2015
10

De mensen zijn correct, kundig en klantvriendelijk.

Service
Anoniem
21-10-2015
8

Gewoon goed.

Service
Sue van Gemeren-Cody (Ridderkerk)
19-10-2015
10

Tevreden

Service
hjc polak (hi ambacht)
14-10-2015
10

je word voor vol aangezien als vrouw

Service
Anoniem
05-10-2015
10

Ik ben uiterst tevreden

Service
Ruud Tamminga (Papendrecht)
30-09-2015
10

Vertrouwd adres in de regio, dealer van goede merken, nette medewerkers, gaan netjes met uw auto om, geen opdringerige verkoopmethode, goede inruilprijzen en ook na de aankoop verzekerd van deskundig onderhoud en transparantie over de onderhoudsprijzen.
vr gr r tamminga.

Service
Dhr. A. Heijboer (Ridderkerk)
28-09-2015
9

Zeer goed product dat uitstekend onderhouden wordt.

Service
Monique den Breejen (Ridderkerk)
23-09-2015
9

Zeer goede service en duidelijke afspraken. Bij niet geplande werkzaamheden krijg je een prijsopgave vooraf met de vraag of de geadviseerde werkzaamheden direct uitgevoerd mogen worden. Dus geen vervelende verrassingen als je je auto komt ophalen.

Service
Henri sibering (Rotterdam)
23-09-2015
10

Goede dealer heel duidelijk

Service
Anoniem
21-09-2015
5

onvriendelijke benadering en geen enkele info verschaft

Service
Dhr. D.Terpstra (Ridderkerk)
21-09-2015
10

Deze dealer kan ik iedereen aanbevelen voor de vriendelijke ontvangst en uitermate kundige service ( na de laatste beurt
werd de stuurbekrachtiging onder handen genomen en is thans weer als nieuw na 15 jaar !).

Service
Anoniem
21-09-2015
10

effectief, vriendelijk

Service
Tom van der Geest (Zwijndrecht)
17-09-2015
8

enthousiaste medewerkers, goede vriendelijke ontvangst, degelijk onderhoud en goede reparaties. Vooraf prijsopgave en ter beschikkingstelling van gratis leenfiets of snorfiets

Service
Piet van der Wal (Ridderkerk)
16-09-2015
7

Al jarenlang klant bij deze dealer. En wat telt, al jarenlang heb ik het gevoel in een auto te rijden, die goed is.

Service
Dhr.J.D. de Jong (Ridderkerk)
11-09-2015
9

Omdat alles volgens de afspraak en de afgesproken prijs is gegaan.

Service
A.H.Eeland (Poortugaal)
11-09-2015
9

uitstekende vriendelijke mensen.

Service
Anoniem
11-09-2015
8

geen verdere toelichting.

Service
M. Klootwijk (Hendrik Ido Ambacht)
11-09-2015
8

goede service en klantvriendelijk

Service
Anoniem
11-09-2015
9

De vriendelijke en correcte behandeling. Niet alleen bij het kopen van mijn Ayco. Maar ook de goede service en het uitvoeren van het onderhoud. En het doen wat ze beloven te doen.

Service
Rinus Hitzert (Ridderkerk)
27-08-2015
8

klantvriendelijk goede service

Service
Nel Pennings (Dordrecht)
26-08-2015
9

Zeer vriendelijk en deskundig.

Service
g de vries (ridderkerk)
19-08-2015
9

Zijn altijd correct en vriendelijk. Nemen altijd contact op over.de reparatie en prijs.

Service
M.R. van Dijk (Ridderkerk)
17-08-2015
8

goede service en reparaties correct uitgevoerd

Verkoop
Dhr. W.Vrijhof (Papendrecht)
17-08-2015
10

Vriendelijkheid, begrijpelijke uitleg, gezellige sfeer

Service
Jose Rozema (Hendrik Ido Ambacht)
17-08-2015
9

Omdat de mensen aldaar uiterst deskundig en vriendelijk werken!

Service
P.Kramer gezegd Freher van Lieshout (Ridderkerk)
06-08-2015
9

omdat we er goed en geholpen worden

Verkoop
Anoniem
04-08-2015
10

Fijne voorlichting en gesprekken

Verkoop
Anoniem
03-08-2015
10

Gewoon goed

Verkoop
Anoniem
23-07-2015
10

We zijn zeer vriendelijk ontvangen en de aflevering werd erg leuk aangekleed. De verkoper nam rustig de tijd om alle toeters en bellen van de auto nog eens uit te leggen en waar nodig te demonstreren. Prima aflevering wat ons betreft!

Verkoop
Anoniem
22-07-2015
9

Ook in de after sales heel erg goed. behulpzaam bij het uitzoeken van knoppen die ik niet wist te vinden. Super verkoper (verkeerde naam) ik bedoel adviseur. Heel behulpzaam kon hem van alles vragen voor en na de koop. Fijne dealer en verwachten ook een goede service in de toekomst.

Service
M. Jongsten (Barendrecht)
16-07-2015
9

Betrouwbaar en komen hun afspraken na

Service
Hans Cok (Barendrecht)
16-07-2015
9

Vanwege goede uitvoering van diensten, klantvriendelijkheid en service.

Verkoop
Van der Giessen & Van Herk makelaardij (Ridderkerk)
15-07-2015
9

Deze garage heeft het juiste contact met de klant waardoor je jezelf prettig voelt en daarmee een zeer hoge gun factor krijgt

Service
Anoniem
15-07-2015
8

We worden altijd goed en netjes geholpen

Service
Anoniem
09-07-2015
9

altijd waar voor je geld, altijd goede service

Service
Anoniem
08-07-2015
9

Ik ben er vriendelijk geholpen. Afspraak maken online is super handig. Er wordt geluisterd naar de klant als deze zich ergens zorgen om maakt en ook naar problem gekeken en terugkoppeling als er wel of niet iets is gevonden van die bezorgdheid. Altijd auto weer netjes schoon en gewassen weer terug. Ook niet gevoel dat er onnodige kosten zijn om maar te verdienen aan de klant, zoals veel betalen aan ruitensproeiervloeistof Enzo, terwijl je dat dan net twee dagen ervoor al zelf voor veel minder geld hebt bijgevuld.

Service
DHR Herman Van Putten (Rotterdam)
08-07-2015
10

Alles loopt goed ,ik dank de mensen voor de goede service.

Service
familie J. Happee (Hendrik ido Ambacht)
06-07-2015
8

Wij hebben sinds 1986 een (kritisch gevolgde) relatie en de weinige problemen in de serviceverlening zijn altijd tot tevredenheid opgelost.

Service
Anoniem
06-07-2015
9

de mensen zijn zeer behulpzaam en vriendelijk, de service is fantastisch, alles wordt van tevoren duidelijk uitgelegd zodat je precies weet wat zij gaan doen en gedaan hebben.

Service
Anoniem
24-06-2015
7

Degelijke dealer. Zou misschien wel iets meer kunnen bekijken dan alleen de werkzaamheden die volgens de km-stand verricht moeten worden.

Verkoop
Anoniem
22-06-2015
10

Altijd zeer goed geholpen.

Service
Piet Vlietstra (Ridderkerk)
17-06-2015
8

Goede dienst verlening

Service
posthumus (ridderkerk)
17-06-2015
9

voor mij een goede dealer

Verkoop
Dhr. J. Kuling (Ridderkerk )
17-06-2015
10

De dealer is eerlijk en betrouwbaar.

Verkoop
Anoniem
17-06-2015
10

Een dealer met vriendelijk en bekwaam personeel, een aanrader voor iedereen die een auto zoekt!

Service
Anoniem
17-06-2015
9

Je wordt correct en eerlijk geholpen

Service
Mevrouw R. Fokke (Ridderkerk)
03-06-2015
10

Prima mensen.
Klantgericht.
Goede service

Service
mevrouw Vermeer (Papendrecht.)
03-06-2015
8

Niets op aan te merken. Auto zelfs gewassen. Wat een verschil met andere Toyota dealer in de regio.

Verkoop
Anoniem
28-05-2015
9

Uitstekende service door behulpzaam, vriendelijk personeel. Je voelt er je thuis!

Service
R(Rogier) van der Graaf (Puttershoek)
27-05-2015
10

We worden altijd zeer goed geholpen, top service / mensen.

Service
van 't zelfde (barendrecht)
18-05-2015