Louwman Dealer Group

Louwman Ridderkerk is onderdeel van Louwman Dealer Group, dat behoort tot de top 5 automotive retail holdings in Nederland. Met officiële dealers van verschillende merken en vestigingen door heel Nederland hebben wij een auto voor iedere smaak en budget.

Ons bedrijf

Welkom bij Louwman Ridderkerk

Welkom bij ons bedrijf
Bent u op zoek naar een nieuwe, of zo goed als nieuwe, auto? U kunt vrijblijvend bij ons binnenlopen om ons aanbod te bekijken. Onze verkoop adviseurs helpen u graag, en hebben de koffie klaar. Voor menigeen in Ridderkerk is ons bedrijf een vertrouwd adres. Wij mogen een groot aantal klanten tot onze vaste klantenkring rekenen, en onze klanten weten wie en wat ze bij ons mogen verwachten: dezelfde vertrouwde medewerkers, een gastvrije ontvangst en een verregaande service.
Proefrijden vinden wij heel gewoon

Vrijwel alle nieuwe Toyota modellen vindt u bij ons in de showroom. Eveneens hebben wij de meeste modellen beschikbaar voor proefrijden, want proefrijden vinden wij heel gewoon. Zo komt u het beste te weten wat u koopt. Behalve de ‘looks’ zijn het toch vooral de rijeigenschappen waar u het van moet hebben. Proberen dus is ons devies.

Plan eenvoudig online een proefrit in.

Occasions – een uitgelezen selectie

Zo’n 50 occasions beslaat het gemiddelde aanbod van Louwman Ridderkerk. Een wel heel uitgelezen selectie van mooie occasions, overzichtelijk geordend in de occasion showroom.  Het totale aanbod varieert bijna dagelijks, dus bent u op zoek dan kunt u het beste regelmatig komen kijken. Ook kunt u op onze internetsite binnen de occasionvoorraad zoeken. Natuurlijk voeren onze verkoop adviseurs uw zoekopdracht ook graag voor u uit! Vraag het ze gerust.

Soms even wachten
Ook als het gaat om service bieden wij u graag het allerbeste. Dus wanneer u bij ons komt voor een kleine reparatie of vervanging, helpen wij u als het even kan direct. Mocht het even duren voordat de auto klaar is, dan kunt u intussen plaatsnemen aan de leestafel.
Receptie, ons antwoord op uw vraag

Onze receptie mogen wij gerust de spil van ons bedrijf noemen. In de regel hebben onze klanten immers het meeste te maken met after sales, ofwel onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Op dit gebied adviseren onze medewerkers u waar nodig, en beantwoorden graag uw vragen. Zij maken met u afspraken over onderhoud, schadeherstel, en indien gewenst vervangend vervoer. In alle gevallen doen zij hun uiterste best u te helpen, met als uitgangspunt het waarborgen van uw mobiliteit.

Onderhoud en herstel, zeker en snel

Zelfs bij een merk als Toyota is periodiek onderhoud noodzakelijk. Bovendien geeft dit behoud van garantie en voorkomt tenminste één jaarlijkse controle problemen die zich bij te lang doorrijden kunnen voordoen. Dat geldt met name voor slijtage onderdelen, zoals onder andere de banden. Onze monteurs zijn allen geschoold aan het Louwman College, en beschikken daarmee over de kennis die nodig is voor onderhoud van uw Toyota. U kunt er op vertrouwen dat uw auto vakkundig wordt onderhouden. Maar, dankzij hun ervaring is gelukkig ook iedere andere auto bij onze monteurs in goede handen.

Online werkplaatsafspraak maken.